Kandžių naikinimas

Kandžių naikinimo paslauga, tai greitas ir efektyvus kandžių naikinimas gyvenamuose patalpose per vieną valandą patalpoms iki 100 kv.m. Mes atsiųsime profesionalų dezinfekuotoją, kuris naudodamas specialią, skystą kandžių naikinimo chemiją, atliks paslaugą jūsų patalpose.

Paslaugos laikas min.

%

Užtenka vieno naikinimo

%

Paslaugos saugumas

Greitas klausimas arba užsakymas

  1. Sužinokite kainą telefonu arba užpildykite trumpą paslaugų formą, arba parašykite mums trumpą žinutę el paštu;
  2. Mes jums atsiusime galutinį pasiūlymą su galimais paslaugų atlikimo laikais;
  3. Jūsų pasirinktu laiku mūsų specialistas atvyks pas jus į namus ir atliks objekto apžiūrą;
  4. Po apžiūros, pasiruoš visą reikalingą įrangą ir pradės vabzdžių naikinimo darbus (Būtinai prieš specialistui atvykstant patalpos turi būti paruoštos vabzdžių naikinimui);
  5. Kandžių metu bus vykdomas cheminis šlapias patalpų apruošimas pagal specialiai kandims naikinti metodiką;
  6. Po kandžių naikinimo darbų atlikimo jūsų patalpose, mūsų specialistas paprašys susipažinti su veiksmų atmintine po darbų, kad būtų užtikrintas jūsų saugumas ir pasiektas kuo didesnis vabzdžių naikinimo efektyvumas.

Drabužinės kandys skraido blogai, tik sutemus, dėl to vengia šviesos ir dažniausiai aptinkamos netoli sugadintų audinių, tamsiausiose spintų vietose. Abi drabužinių kandžių rūšys maitinasi vilnos audiniais, kilimais, kilimėliais, minkštais baldais, kailiu, gyvūnų šepečiuose likusio kailio likučiais, vilnos veltiniais pianine. Sintetika ar audiniais, tokiais kaip medvilnė, maitinasi tik tuomet, jei jie yra sumaišyti su vilna. Žala dažniausiai atsiranda paslėptose vietose, tokiose kaip: po drabužių rankovėmis ir kalnieriais, audiniu padengtų baldų plyšiuose, kilimuose po baldais. Kailinė kandis gali pažeisti ir iš augalinio pluošto pagamintus audinius.

Ugniukai „Maistinės kandys“ suaugę vabzdžiai neatsakingi už žalą, kadangi jie minta skystu maistu ir vandeniu arba nevalgo visai. Produkcijos pagrindinis kenkėjas yra lervos, kurios ne tik maitinasi produkcija, bet taip pat užkrečia ją išmatomis ir voratinkliniais siūlais. Palyginus su drabužinėmis kandimis ugniukai suaugėliai gerai skraido ir juos galima pamatyti dieną. Ugniukas didelis kenkėjas sandėlių ir vienetinės produkcijos. Jie užkrečia grūdus, vaisius, gliaudytus riešutus, kakavos pupeles, žuvį, tabaką, pašarus, džiovintus vaisius, šokolado produkciją. Žala ypač didelė kai miltinė produkcija laikoma palaida, lengvai prieinama, retais atvejais – kai laikoma uždarose tarose, objektuose.

Drabužinės kandys. Šiems vabzdžiams kontroliuoti yra begalė metodų tokių kaip: periodinis sausas valymas, plovimas, tinkamas saugojimas, gaudymas spąstais ir insekticidų (chemija vabzdžiams naikinti) naudojimas. Tam, kad užkirsti kelią ar kontroliuoti užkrėtimą, periodiškai valykite namų aplinkos vietas, tokias kaip:

  • po baldais ar sunkiais daiktais, ypač stovinčius ant kilimų;

  • palei grindjuostes ir plyšius, kur gali kauptis plaukai ir šiukšlės ;

  • spintas, ypač tas, kur laikote vilnos ir kailio gaminius;

  • už šildytuvų ir angas šalia jų.

Gėriausė priemonė beveik visoms sritims valyti yra dulkių siurblys. Po naudojimo būtina pašalinti siurblio maišą ir išnešti iš patalpų, nes jame gali būti nežuvusių lervų arba saugusių kandžių.

Ugniukai „Maistinės kandys“. Šių vabzdžių kontrolės laikas ir metodai dažnai priklauso nuo rūšies. Lervas dažnai sunku pasiekti, nes jos randasi maisto produktuose ar plyšiuose, dėl to kartais pastebimos tik migruojant. Suaugusius vabzdžius galima gaudyti su lipniomis gaudyklėmis ant kurių paviršiaus yra feromonas (kvapas priviliojantis ugniukus). Gaudykles geriausia išdėstyti 1-2 m. virš grindų, ten kur nėra ar mažiau dulkėta. Ten kur yra dulkėta, galima naudoti plastikines taras su į vidų nukreiptu piltuvėliu, rezervuaru pripildytu vandeniu, kurio sudėtyje yra truputi ploviklio, o vabzdžiai priviliojami feromonų pagalba.

Ypač svarbi priemonė vabzdžių užkrėtimui valdyti yra gera, sandari pakuotė. Taip jūs ne tik užkirsite kelią patekimui prie maisto, bet tai taip pat patogu tuomet, kai į namus parsinešat užkrėstą produkciją, kurią patalpinus į sandarų indą, iš jo išsiritę suaugėliai negalės pasišalinti ir apkrėsti sveikų maisto produktų ir jūs juos pastebėsite. Nemaišykite senos produkcijos su nauja jei nesate įsitikinę, kad ji neužkrėsta

ARBA